Αλίκη Τσοχαντάρη, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια
Τηλέφωνο: 210-994-2203, 6934-282-938

Αλίκη Τσοχαντάρη

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

Image

Η Αλίκη Τσοχαντάρη είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και ψυχοθεραπεύτρια, κάτοχος διπλώματος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Συνθετικής Ψυχοθεραπείας (European Diploma in Integrative Psychotherapy).

Έχει ειδικευθεί στην Ιατρική Ψυχολογία, πραγματοποιώντας μεταπτυχιακές σπουδές στο ΠΜΣ «Αντιμετώπιση Χρόνιου Πόνου» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου και ολοκλήρωσε τη μεταπτυχιακή της έρευνα με αντικείμενο τον επιπολασμό της χρόνιας κόπωσης στον ελληνικό πληθυσμό.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Κλινικής Ψυχολογίας, Ψυχοπαθολογίας παιδιών και εφήβων και Κλινικής Ύπνωσης. Έχει ειδικευθεί στην τεχνική της Νευροανάδρασης (Clinical Course Neurofeedback/EEG Biofeedback).

Από το 2012, συνεργάζεται με το Πολυκέντρο Ψυχοθεραπείας και Νευροανάδρασης «Σύγχρονα Αμφιαράεια» με επιστημονικό υπεύθυνο τον καθηγητή Κλινικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Δρ. Ιωάννη Ν. Νέστορος.

Έχει εργαστεί στη Μονάδα Πόνου του Νοσοκομείο Αττικόν, στο Τμήμα Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, στην Ειδική Θεραπευτική Μονάδα Αυτισμού του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΕΘΜΑ), και στο Οικοτροφείο Ενηλίκων «Αίολος» στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συνθετικής Ψυχοθεραπείας (ΕΕΣΥΨΥ) καθώς και του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Κινητικό Εργαστήρι», μέλους της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

Κυριακή Δέσποινα Λιανέρη, ψυχολόγος

Συνεργάτες

Κυριακή Δέσποινα Λιανέρη

Ψυχολόγος

Η Κυριακή Δέσποινα Λιανέρη είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει εκπαιδευτεί στην Γνωσιακή Συμπεριφορική προσέγγιση στο κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής (ΚΕ.ΨΥ.ΣΥ). Ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με αντικείμενο τη «Διασυνδετική Ψυχιατρική: Απαρτιωμένη Φροντίδα Σωματικής και Ψυχικής Υγείας». Έχει ολοκληρώσει τις πρακτικές της στην κλινική της Διασυνδετικής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» και στη νευρολογική κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει στα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια του «Παναγιώτη Ουλή» στις κλινικές δεξιότητες και στην κλινική ψυχοπαθολογία ενηλίκων.

 

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

210-994-2203, 6934-282-938
contact@tsohantari.gr

Δευ-Παρ: 10:00 πμ - 9:00 μμ

Αλίκη Τσοχαντάρη

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

Απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και Ψυχοθεραπεύτρια, διπλωματούχος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Συνθετικής Ψυχοθεραπείας (European Diploma in Integrative Psychotherapy), με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Ψυχολογία «Αντιμετώπιση Χρόνιου Πόνου» στο ΠΜΣ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

» Βιογραφικό

» Αρθρογραφία

Image

Επικοινωνία

Κλείστε ραντεβού:
Κλείστε ραντεβού:
Δευ-Παρ: 10:00 πμ - 9:00 μμ
Image